Nani 8-delige set

Transformeer je slaapkamer met de stijlvolle Nani 8-delige set. Hoogwaardige melamine meubels met warme Pavia eik afwerking. Creëer jouw complete en harmonieuze slaapkamer nu!

€ 1.299,00
€ 1.422,00
Nani ledikant 90/200

Ontdek het Nani ledikant 90-200: stoer en stijlvol met afwerking in pavia eik. Robuust melamine, mooi hoofdbord en voeteneind. Bestel nu en geef jouw slaapkamer karakter!

€ 209,00
Nani bedlade

Ontdek de Nani bedlade: extra slaapplaats of opbergruimte onder jouw Nani ledikant. Gemaakt van melamine, afwerking in pavia eik. Bestel nu en benut de ruimte onder jouw bed optimaal!

€ 109,00
Nani nachtkastje

Ontdek het Nani nachtkastje: stoer en handig met twee lades. Gemaakt van melamine in pavia eik afwerking. Bestel nu voor een praktische toevoeging aan jouw slaapkamer!

€ 129,00
Nani 2-deurs kledingkast

Vervaardigd uit melamine en afgewerkt in pavia eik, biedt de Nani 2-deurs kledingkast stijlvolle opbergruimte voor jouw slaapkamer. Bestel nu voor een georganiseerde en elegante ruimte!

€ 299,00
Nani 3-deurs kledingkast

De Nani 3-deurs kledingkast in pavia eik biedt veel opbergruimte en stijl voor jouw slaapkamer. Bestel nu voor een georganiseerde en eigentijdse opbergruimte!

€ 399,00
Nani bureau

Het Nani bureau biedt een stijlvolle studieplek met opbergruimte. Gemaakt van melamine in warme pavia eik, is dit bureau perfect voor langdurig gebruik. Bestel nu en geniet van studeren in stijl!

€ 239,00
Nani opzet voor op bureau

Creëer een inspirerende studieplek met de Nani opzet voor bureau. Gemaakt van melamine in pavia eik, biedt deze opzet functionaliteit en stijl. Bestel nu en geniet van compleet studeren!

€ 129,00
Nani commode 3-la

Voeg stijlvolle opbergruimte toe aan je interieur met de Nani commode 3-la. Gemaakt van melamine in pavia eik, biedt deze commode gemakkelijke opberglades en stabiliteit. Bestel nu voor een georganiseerd huis!

€ 199,00

Nani tienerkamer

Nani tienerkamer

De Nani tienerkamer bestaat uit meubels die stoer, degelijk en mooi neutraal zijn. De meubels zijn gemaakt van melamine waardoor ze goed stevig zijn en tegen een stootje kunnen. De afwerking in pavia eik zorgt ervoor dat de meubels aan die stoere maar ook warme uitstraling komen. De meubels zijn natuurlijk perfect met elkaar te combineren, maar kunnen ook goed gecombineerd worden met andere soorten meubels. De Nani tienerkamer bestaat uit de volgende meubels: een ledikant, een bedlade die perfect onder het ledikant past, een nachtkastje, een 2-deurs kledingkast, een 3-deurs kledingkast, een bureau, een opzet voor op het bureau en een commode met 3 lades. De meubels zijn afzonderlijk verkrijgbaar of in een voordelige 8-delige set.