Vector Yellow ledikant 90/200

Het Vector Yellow Ledikant 90/200 heeft een leuke uitstraling dankzij de uitzonderlijke afwerking in wit, grijs, zwart en geel. Bestel nu!

€ 359,00
Vector Yellow ledikant 120/200

Het Vector Yellow Ledikant 120/200 heeft een unieke uitstraling dankzij de bijzondere afwerking in wit, grijs, zwart en geel. Bestel nu!

€ 379,00
Vector Yellow nachtkastje

Het Vector Yellow Nachtkastje met unieke vormgeving en mix van kleuren is de perfecte aanvulling voor een eigenzinnige slaapkamer. Bestel nu!

€ 119,00
Vector Yellow 3-deurs kledingkast

De Vector Yellow 3-deurs Kledingkast met unieke kleurencombinatie en veel opbergruimte is ideaal voor een eigenzinnige slaapkamer. Bestel nu!

€ 639,00
Vector Yellow bureau

Het Vector Yellow Bureau met verrassende kleurencombinatie en handige lade is perfect voor een eigenzinnige werkplek. Bestel nu!

€ 219,00
Vector Yellow boekenkast

De Vector Yellow Boekenkast met unieke afwerking in diverse kleuren is perfect voor het opbergen van boeken en decoratieve items!

€ 179,00
Vector Yellow ladekast

De Vector Yellow Ladekast met unieke afwerking in diverse kleuren biedt voldoende opbergruimte voor jouw slaapkamer of studeerkamer!

€ 299,00
Vector Yellow spiegel

De Vector Yellow Spiegel met unieke vormgeving en afwerking is een prachtige aanvulling op jouw slaapkamer!

€ 79,00
Vector Yellow wandkast

De Vector Yellow Wandkast met unieke afwerking in wit, geel en grijs is een prachtige en functionele toevoeging aan jouw slaapkamer!

€ 89,00

Vector Yellow Kinderkamer Tienerkamer

Vector Yellow Kinderkamer Tienerkamer

Met de meubels van de Vector Yellow serie kan je jouw slaapkamer lekker eigenzinnig en kleurig inrichten! De Vector Yellow meubels zijn gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal en afgewerkt met melamine in verschillende kleuren. Het kleurenschema met geel, wit, grijs en zwart zorgt voor echt een unieke uitstraling van de meubels. De Vector Yellow serie bestaat uit een ledikant 90/200, een ledikant 120/200, een nachtkastje, een 3-deurs kledingkast, een bureau, een boekenkast, een ladekast, een spiegel en een wandkast. De meubels zijn los verkrijgbaar, maar komen het beste tot hun recht als ze met elkaar worden gecombineerd tot één prachtig geheel.