Arwen bed 90/200 zwart eiken

Het Arwen bed 90/200 in zwart eiken is een stijlvol en functioneel tienerbed. Gemaakt van kwaliteitsspaanplaat met melamine afwerking, met ingebouwd boekenvak en metalen pootjes!

€ 619,00
Arwen bed 120/200 zwart eiken

Het Arwen bed 120/200 in zwart eiken biedt ruimte en stijl voor elke tienerkamer. Gemaakt van kwaliteitsspaanplaat met melamine afwerking, met ingebouwd boekenvak en metalen pootjes!

€ 679,00
Arwen nachtkastje zwart eiken

Het stijlvolle Arwen nachtkastje in zwart eiken biedt design en functionaliteit. Gemaakt van kwaliteitsspaanplaat met melamine afwerking, lade met metalen handvat, plankje en stoere metalen pootjes!

€ 179,00
Arwen bureau inclusief opzet zwart eiken

Het stijlvolle Arwen bureau met opzet in zwart eiken biedt een functionele werkplek. Gemaakt van kwaliteitsspaanplaat met lades, boekenplank, achterwand en stalen frame!

€ 419,00
Arwen ladekast 3-la zwart eiken

De Arwen ladekast 3-la in zwart eiken biedt stijlvolle opbergruimte. Gemaakt van kwaliteitsspaanplaat met ruime lades, speelse handvatten en metalen pootjes!

€ 279,00
Arwen ladekast 5-la zwart eiken

De Arwen ladekast 5-la in zwart eiken biedt ruime opbergruimte met stijl. Gemaakt van kwaliteitsspaanplaat, vijf lades met speelse handvatten en stoere pootjes!

€ 349,00
Arwen boekenkast zwart eiken

De Arwen boekenkast zwart eiken biedt stoere opbergruimte met stijl. Gemaakt van kwaliteitsspaanplaat, vijf ruime legplanken en een gaaf metalen frame!

€ 239,00
Arwen spiegel

De Arwen spiegel voegt stijl en karakter toe aan elke ruimte. Met uniek design, hoogwaardige afwerking en gratis thuisbezorging. Bestel nu voor een stijlvolle toevoeging aan je interieur!

€ 79,00
Arwen staande spiegel

De Arwen staande spiegel met glimlach-opwekkend ontwerp en stoer metalen frame voegt karakter en functionaliteit toe!

€ 259,00
Arwen 1-deurs kledingkast zwart eiken

De Arwen 1-deurs kledingkast biedt stijlvolle opbergruimte met modern ontwerp en 6 legplanken. Combineerbaar en gemaakt van kwaliteitsspaanplaat!

€ 299,00
Arwen 1-deurs kledingkast zwart eiken met glasdeur

De Arwen 1-deurs kledingkast met glasdeur biedt stijlvolle opbergruimte met een moderne uitstraling. Gemaakt van kwaliteitsspaanplaat in zwart eiken met een glazen deur!

€ 469,00
Arwen 2-deurs kledingkast zwart eiken

De Arwen 2-deurs kledingkast in zwart eiken biedt ruime opbergruimte met een moderne uitstraling. Met legplanken, kledingroede en ledverlichting!

€ 469,00
Arwen 2-deurs kledingkast zwart eiken met glasdeuren

De Arwen 2-deurs kledingkast met glasdeuren biedt stijl en ruime opbergruimte. Hoogwaardige kwaliteitsspaanplaat, ledverlichting, en combineerbaar voor een kastenwand!

€ 769,00
Arwen 3-deurs kledingkast zwart eiken

De Arwen 3-deurs kledingkast in zwart eiken biedt ruime opbergruimte met stijl. Duurzaam kwaliteitsspaanplaat, ledverlichting, combineerbaar voor een kastenwand!

€ 579,00
Arwen 3-deurs kledingkast zwart eiken met glasdeuren

De Arwen 3-deurs kledingkast in zwart eiken met glasdeuren laat je kleding stralen. Ruime opbergruimte, stijlvol design met industrieel frame!

€ 1.089,00
Arwen 3-deurs kledingkast zwart eiken met twee glasdeuren

De Arwen 3-deurs kledingkast met twee glasdeuren in zwart eiken voegt stijl en praktische opbergruimte toe aan je slaapkamer. Combineerbaar en met stoer metalen frame!

€ 919,00
Arwen hoekkast zwart eiken

De Arwen hoekkast in zwart eiken biedt slimme opbergruimte in de hoek van je kamer. Met legplanken, kledingroede, en stijlvolle details. Combineerbaar voor kastenwand!

€ 499,00

Arwen zwart eiken kinder - tienerkamer

Arwen zwart eiken kinder -tienerkamer

Verken de prachtig stoere en neutrale meubels van de Arwen lijn. Geschikt voor zowel jongens als meisjes! Ontdek de uitgebreide collectie met eindeloze mogelijkheden. Personaliseer zelfs je kasten. Ontdek het nu!