Neo Grijs/Geel/Wit Stapelbed inclusief Slaaplade - Vrolijk en Praktisch

Het Neo grijs/geel/wit stapelbed inclusief slaaplade voegt een vrolijke en functionele touch toe aan jouw slaapkamer. Gemaakt van stevig plaathout met een melamine afwerking, bieden deze meubels duurzaamheid en stijl. Het kleurenschema met grijs, geel en wit zorgt voor een levendige en frisse uitstraling.

Dit veelzijdige stapelbed beschikt over een hoogslaper met een handige trap die niet alleen als toegang dient, maar ook als extra opbergruimte met vijf lades. Drie van deze lades zijn uitgevoerd in grijs en twee in geel, waardoor je speelse kleuraccenten kunt toevoegen. De trap kan zowel aan de linker- als rechterkant worden gemonteerd en de valbeveiliging zorgt voor extra veiligheid.

Onder de hoogslaper bevinden zich een tweedelige plank, een handige LED-strip en een USB-aansluiting. Deze extra functies maken de hoogslaper nog praktischer en veelzijdiger. De hoogslaper wordt geleverd met een bodemplaat die fungeert als lattenbodem en exclusief matras. Geschikte matrassen zijn te vinden in de matrassen sectie op onze site. Afmetingen van de hoogslaper: 256 cm breed x 190 cm hoog x 100 cm diep.

Het bijbehorende éénpersoonsbed staat op vier wielen, waardoor het gemakkelijk verplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een bodemplaat die fungeert als lattenbodem. Een matras van de maat 90/190 cm past perfect. Afmetingen van het éénpersoonsbed: 98 cm breed x 65 cm hoog x 196 cm diep.

De meegeleverde slaaplade kan ook worden uitgeschoven en als extra bed worden gebruikt, wat bijzonder handig is voor gasten. De slaaplade wordt geleverd met een bodemplaat die functioneert als lattenbodem en exclusief matras. De matrasmaat van de slaaplade is 90/180 cm. Afmetingen van de slaaplade: 187 cm breed x 24 cm hoog x 85 cm diep.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Vrolijk en functioneel ontwerp in grijs, geel en wit.
  • Veelzijdige hoogslaper met opberglades en extra functies.
  • Eénpersoonsbed op wielen voor eenvoudige verplaatsing.
  • Handige slaaplade voor extra slaapruimte.

Maten en Beschikbaarheid:

  • Maten van de hoogslaper: 256 cm breed x 190 cm hoog x 100 cm diep.
  • Maten van het éénpersoonsbed: 98 cm breed x 65 cm hoog x 196 cm diep.
  • Maten van de slaaplade: 187 cm breed x 24 cm hoog x 85 cm diep.
  • De Neo grijs/geel/wit stapelbed set is beschikbaar als bouwpakket en wordt gratis thuisbezorgd.

Voeg vrolijkheid en functionaliteit toe aan je slaapkamer met het Neo grijs/geel/wit stapelbed inclusief slaaplade. Bestel nu en geniet van gratis thuisbezorging!

€ 1.299,00
€ 1.429,00
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Gratis bezorging

Google

average rating

4.7

Optionele accessoires

Smart pocketvering matras 90/200

Optimaal comfort voor kinderen met het Smart pocketvering matras 90/200. 300 tonvormige veren voor gelijkmatige ondersteuning. Natuurlijke viscosehoes. Geschikt voor diverse bedbodems!

€ 149,00
€ 199,00