Jules 7-delige set

Richt je slaapkamer in met de eigentijdse en natuurlijke Jules 7-delige set. Kies uit bed, kasten, bureau en meer!

€ 1.099,00
€ 1.243,00
Jules bed 90/200

Ontdek het Jules Bed 90/200, een stijlvol en natuurlijk ledikant van hoogwaardige melamine. Strak design en duurzaamheid!

€ 159,00
Jules nachtkast

Upgrade je slaapkamer met het Jules Nachtkast. Modern design met natuurlijke uitstraling, melamine constructie, en handige opbergladen. Bestel nu!

€ 119,00
Jules 2-deurs kledingkast

De Jules 2-deurs kledingkast biedt stijlvolle opbergruimte met hang- en leggedeelte. Gemaakt van stevig melamine met natuurlijk karakter en afwerking in minerva eik en artis grijs. Bestel nu!

€ 269,00
Jules 3-deurs kledingkast

De Jules 3-deurs kledingkast biedt ruime en stijlvolle opbergruimte met hang- en leggedeelten. Gemaakt van duurzaam melamine met natuurlijk karakter en afwerking in minerva eik en artis grijs. Bestel nu!

€ 399,00
Jules bureau

Achter dit bureau is huiswerk maken een stuk leuker! Het Jules bureau heeft een unieke uitstraling en maakt jouw slaapkamer zeker compleet.

€ 239,00
Jules opzet voor bureau

De Jules opzet voor bureau is de ideale oplossing voor extra opbergruimte. Gemaakt van hoogwaardig melamine met afwerking in minerva eik. Bestel nu en voeg functionaliteit toe aan je werkplek!

€ 149,00
Jules kommode

De Jules kommode is een stijlvol meubel voor jouw slaapkamer. Gemaakt van melamine met afwerking in minerva eik en artis grijs. Ruime opbergruimte in een moderne en natuurlijke stijl. Bestel nu!

€ 189,00
Jules opzet voor kommode

De Jules opzet voor kommode biedt extra opbergruimte in harmonie met jouw Jules kommode. Gemaakt van melamine in natuurlijke stijl. Bestel nu!

€ 119,00

Jules Kinderkamer Tienerkamer

Jules Kinderkamer tienerkamer

Verander je kinderkamer of tienerkamer met de Jules serie meubels! Kies uit een bed, kasten, bureau en meer. Creëer jouw prachtige slaapkamer vandaag nog. Mis deze serie niet, bekijk de opties en stel je ideale set samen!