Duplex nachtkastje

Dit prachtige nachtkastje zal mooi staan naast jouw bed! Dankzij de afwerking en de vorm heeft het nachtkastje een unieke uitstraling. Het nachtkastje past perfect in een slaapkamer met een industrieel uitlerlijk. Het nachtkastje beschikt over een open vak en een plank. In dit vak en op deze plank kunnen allerlei spullen worden neergezet. Dit nachtkastje wil jij toch ook naast jouw bed?

  • Maten: B 44cm, H 37cm en D 38cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 69,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Captain Kid's Commode

Superaanbieding!!!

€ 75,00
€ 169,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Snelle service en prima prijs!

Op dinsdag telefonisch contact gehad of levering van de half hoogslaper en matras op zaterdag mogelijk was. "Geen probleem", was het antwoord. "Tussen 9.00 uur en 9.30 uur zijn we er!" Op 9.00 uur stipt werd de bestelling afgeleverd. We hebben het bed die dag nog gemonteerd en onze dochter heeft er al heerlijk op geslapen!

 (10 / 10)
Jeoffrey Schaeffer
14 apr., 2015

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).