Alika wandkast

Deze wandkast wil jij toch ook in jouw slaapkamer? De wandkast is gemaakt van stevig materiaal waardoor deze erg stabiel is en jaren mee kan. De kast is grotendeels afgewerkt in gebleekt kastanje. Overigens is de kast deels ook afgewerkt in een leuke print. De kast beschikt over een stang waaraan verschillende dingen kunnen worden opgehangen. Daarnaast beschikt de kast over een lade met een handvat. Dankzij het handvat kan de lade gemakkelijk geopend worden. 

  • Maten: B 70cm, H 168cm en D 49cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 199,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Herta Boekenrek 155cm (kamerverdeler)

Een echte kamerverdeler! Dat is wel heel gaaf!

€ 299,00
€ 399,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Snelle service

Meubelzone heeft een goede en persoonlijke service. Bestelgemak: Kreeg snel een persoonlijk berichtje na de bestelling en er werden goede afspraken gemaakt over de bezorging. Levering: Het product was op voorraad en er werd keurig een afspraak gemaakt voor levering op een tijdstip dat mij goed uitkwam.

 (10 / 10)
Jolanda de Lijster
27 jan., 2014

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).