Arthur opzet voor op bureau

Met de opzet voor op het Arthur bureau is jouw werkplaats pas echt compleet! De opzet past perfect bij het bureau en kan er mooi op worden geplaats. Het opzetstuk biedt extra opbergruimte en zorgt ervoor dat jouw bureau nog meer aanvoelt als een werkplaats. Het opzetstuk is, evenals het bureau, gemaakt van melamine en afgewerkt in een eiken print. Hierdoor is de opzet voor op het bureau stevig en stoer. 

  • Maten: B 120cm, H 62cm en D 30cm
  • Bouwpakket
  • Uit vooraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 109,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Herta Boekenrek 155cm (kamerverdeler)

Een echte kamerverdeler! Dat is wel heel gaaf!

€ 299,00
€ 399,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Fantastisch

Nadat de bestelling geplaatst was kregen wij onmiddellijk een persoonlijk bericht over de gewenste dag van levering. Toen wij daarna nog iets wilde wijzigen was dit geen enkel probleem. De dag voor levering werden wij gebeld of het tijdstip van levering gunstig voor ons was. De chauffeur die onze bestelling kwam afleveren was zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom, fantastische service en wij zijn ontzettend blij met de nieuwe kamer voor onze dochter!

 (10 / 10)
Lisa Wisker
07 nov., 2015

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).