Iron nachtkastje

Dit nachtkastje maakt jouw slaapkamer compleet! Het nachtkastje is gemaakt van verschillende materialen en is afgewerkt in verschillende kleuren. Dankzij deze verschillende materialen en kleuren heeft het nachtkastje een unieke uitstraling. Het nachtkastje is erg industrieel. Het nachtkastje beschikt over een lade en een plank. De lade kan gemakkelijk geopend worden met behulp van het handvat. In de lade kunnen verschillende dingen worden opgeborgen. Op de plank en bovenop het nachtkastje kunnen dingen worden neergelegd of neergezet. Dit nachtkastje is dus niet alleen mooi, maar ook erg praktisch! 

  • Maten: B 44cm, H 52cm en D 44cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 209,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Andorra 2-delige set

De Andorra 2-delige set bestaat uit het ledikant 90/200 en de 2-deurs kledingkast. De set is niet alleen super voordelig, maar ook nog eens zeer mooi.

€ 399,00
€ 728,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Snelle service

Meubelzone heeft een goede en persoonlijke service. Bestelgemak: Kreeg snel een persoonlijk berichtje na de bestelling en er werden goede afspraken gemaakt over de bezorging. Levering: Het product was op voorraad en er werd keurig een afspraak gemaakt voor levering op een tijdstip dat mij goed uitkwam.

 (10 / 10)
Jolanda de Lijster
27 jan., 2014

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).