Nani bureau

Het Nani bureau biedt jou een heerlijke plek om rustig te kunnen studeren. Het bureau kan gelukkig jaren lang mee vanwege het feit dat het van een stevig materiaal is gemaakt. Het bureau is namelijk gemaakt van melamine. Het gehele bureau is afgewerkt in pavia eik. Deze afwerking zorgt ervoor dat het bureau een warme uitstraling heeft, maar er ook nog stoer uitziet. Het bureau beschikt over drie laden die gemakkelijk geopend kunnen worden met behulp van handgrepen. In deze laden kunnen allerlei dingen worden opgeborgen. Dit bureau wil jij toch ook?

  • Maten: B 138cm, H 72cm en D 67cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 239,00

Optionele accessoires

Nani opzet voor op bureau

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Captain Kid's Commode

Superaanbieding!!!

€ 75,00
€ 169,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

In één woord: geweldig

Dinsdagavond kwart over 7 via duidelijke en overzichtelijke website een bedbodem (ter vervanging van de oude doorgezakte bedbodem in het logeerbed) besteld. Meubelzone is goedkoopste die ik kon vinden én gratis bezorging. Bestelling per mail bevestigd. Nog geen 2 minuten later mail met voorstel leverdatum vrijdag, met vraag bevestiging. Dat is snel (niet alleen reactie, ook levering!). Bevestigd en vrijdag in de loop van dag reed vrachtwagen van Meubelzone voor en is de bedbodem bezorgd. Hulde voor hele afhandeling, zo maak je vrienden. In toekomst staat Meubelzone op nummer 1 als wij iets in die richting nodig hebben. Absolute aanrader!

 (10 / 10)
Hans Pieper
21 nov., 2014

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).