Castle Ledikant 90/200

Dit bed is toch perfect voor een prinses? Het staat zelfs op het hoofdbord! Daar staat namelijk in het hartje "I'm a little princess". Is dat niet schattig? En het hoofdbord is in de vorm van een kasteel! Gemaakt van MDF en melamine spaanplaat, dit bed is dus van goede kwaliteit. Uitgevoerd in de kleuren wit, grijs en natuurlijk roze. Exclusief matras. Matrassen zijn elders op onze site verkrijgbaar.

  • Maten: B 106cm, H 145cm, D 212cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 419,00
€ 459,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Babel Halfhoogslaper

Is deze halfhoogslaper niet handig? En staat superleuk in je kamer!

€ 699,00
€ 799,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Uitstekende service en goede levering

2 kinderkamers besteld, vrij snel contact gehad over de levertijden. Vervolgens een afspraak gemaakt voor de levering en zoals afgesproken ontvangen op de afgesproken datum en tijd. Levering was in onderling overleg....heb gelukkig niet een gehele dag hoeven wachten en/of vrij hoeven nemen. Daarnaast ruim van tevoren een oplossing gevonden voor 1 kamer (vanwege de levertijd) in de vorm van een leenbed. Kortom volgende keer wederom Meubelzone. Topper !

 (10 / 10)
Richard van der Linde
14 feb., 2014

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).