Rosa Bureau

Als aan dit bureau niet de prachtigste verhalen geschreven kunnen worden, dan weten we het niet meer. Wat een prachtig, compleet bureau is dit. Deze is echt tot in detail uitgewerkt. Dit prachtige bureau is uitgevoerd in hoogwaardige houtvezelplaat afgewerkt met melamine in roze en wit. Het bureau heeft een handig opzetstuk wat diverse opbergmogelijkheden biedt. Bovenop het opzetstuk zit een prachtige kanten bloemversiering. Verder heeft het bureau een ruim kastje waarbij het frontje van de deur sierlijk is afgewerkt en beschikt over een roosje als deurknopje. De sierlijke poten van de ladenkast zijn wit gelakt. B 120 H 176 D 64. Bouwpakket. Uit voorraad leverbaar. Gratis thuisbezorging.

€ 449,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Lila Trend Nachtkast Gallery

Trendy nachtkastje met paarse ladenfrontjes!

€ 69,00
€ 95,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Alles klasse, levering - service - prijs!!

Kinderkamer Stepp besteld, alles netjes op afspraak geleverd, goed verpakt en geen enkele beschadiging aan verpakkingsmateriaal zichtbaar, zegt iets over de zorg van het transport. Komen hun afspraken na en de prijs is zeer gunstig. Voor mij dus top!!

 (10 / 10)
Wim Terwint
22 mei., 2015

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).