Neo grijs/wit hoogslaper inclusief smal bureau, kledingkast en 1-deurs kast

De Neo grijs/wit hoogslaper met smal bureau en kledingkast is eigenlijk een slaapkamer in één! Alle meubels uit de hoogslaperset zijn vervaardigd uit plaathout met melamine afwerking van goede kwaliteit. Het kleurenschema van deze set, namelijk wit en grijs, is mooi neutraal en makkelijk te combineren met andere kleuren!

De hoogslaper op zichzelf is super veelzijdig. De trap functioneert niet alleen als trap maar ook als extra opbergruimte dankzij de vijf lades, waarvan er drie zijn uitgevoerd in het grijs en twee in het wit. De trap kan ook nog eens zowel links als rechts gemonteerd worden! Dankzij de valbeveiliging is het bed extra veilig. Verder bevindt zich onder de hoogslaper een tweedelige plank, een LED-strip en een USB-aansluiting. Super handig! De hoogslaper wordt geleverd inclusief ligplaat die functioneert als lattenbodem en exclusief matras. Kijk voor geschikte matrassen bij de matrassen sectie op de site. Afmetingen van de hoogslaper: B 256cm, H 190cm, D 100cm.

Het bureau staat op vier wielen waardoor deze gemakkelijk in en uit te rollen is. Het bureau heeft achter- en zijwanden waardoor er minder makkelijk iets van het bureau af kan vallen. Verder komt de grijze kleur, die in de andere meubels uit deze hoogslaperset voorkomt, terug in het voorschot van het bureau. Wat mooi! Afmetingen van het bureau: B 106cm, H 86cm, D 60cm.

De kledingkast heeft twee deuren en één breed hanggedeelte en daarboven één breed leggedeelte. In het hanggedeelte zit een ingebouwde LED-verlichting waardoor je altijd goed je kleren kan zien! Afmetingen van de kledingkast: B 98cm, D 140cm, H 61cm.

Dankzij de 1-deurskast die bij deze set inbegrepen zit, beschik je over nog meer opbergruimte! De 1-deurs kast beschikt over 1 hanggedeelte en 3 leggedeeltes.

  • Buitenmaten van de set (1-deurs kast niet meegerekend), dus van de hoogslaper: B 256cm, H 190cm, D 100cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 1.599,00
€ 1.759,00
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Gratis bezorging

Google

average rating

4.7